• Fardad (de Călin Sămărghițan)

Scrierile ce compun partea “Fata din livadă” vor trebui citite în ordinea în care sunt publicate aici, aceasta fiind foarte important, întrucât evolutia subiectului cât si a stărilor redate este atent urmărită. Ordinea, asadar, nu este aleatorie si vor apărea diferite personaje pe parcurs. Este si

proză si poezie si interviu, toate încercând să contureze chiar un fir epic, sau cel putin, o desfăsurare temporală a unei trăiri, marcată de contorsionări sufletesti printre bucurii si revolte, nelinisti si momente de contemplare, împliniri si dezamăgiri urmărind meandrele unei întâlniri sau poate chiar iubiri la granita dintre real si imaginar. Va rămâne la latitudinea cititorului să decidă natura acestor personaje si dacă ele au existat sau nu în realitate, după cum simte sau după cum vrea să simtă. Starea de moment a cititorului contează foarte mult si va influenta cu sigurantă perceptia scrierii.

Partea a II-a a cărtii de fată, intitulată “Turnul de fluturi”, cuprinde o selectie de poezii anterioare sau posterioare scrierii “Fetei din livadă”, grupate cronologic.

Sperăm să vă ofere o lectură plăcută.

ISBN
ISBN 978-973-88827-3-7
Detalii carte
Anul aparitiei 2009
Format 130 * 200 mm
Interior Hartie crem de 90g
Tip coperta Carton 300g, laminat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Fardad (de Călin Sămărghițan)

  • Producător: Editura A.T.U.
  • Cod produs: EA88827-3-7
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 0,00Lei